Het Lidmaatschap

Het lidmaatschap

LidmaatschapAl onze leden hebben via de vereniging toegang tot allerhande technische documentatie, zoals bijvoorbeeld workshop manuals van Bedford. Bovendien zijn de meest gevraagde manuals gedigitaliseerd net als de “Krabbels van Mart“. Deze informatie maakt deel uit van het welkomstpakket dat nieuwe leden toegezonden krijgen. Daarnaast kunnen de clubleden gebruik maken van alle kennis en ervaring van de leden van onze technische commissie.

Als lid van de vereniging krijgt u op vertoon van uw lidmaatschapspas kortingen bij diverse leveranciers.

Leden van de Bedford Belangen Club krijgen vier maal per jaar het  ‘Bedfordnieuws’ thuisgestuurd. In dit ledenmagazine vindt u niet alleen de laatste nieuwtjes uit onze vereniging, maar ook onder andere reisverhalen, technische informatie, en een activiteitenagenda.

In het voorjaar en in het naBedford Reparatiejaar organiseren wij clubtreffens van drie dagen. Deze meetings vinden door het hele land plaats en zijn niet alleen erg gezellig, maar ook zeer waardevol om contacten op te doen met andere leden en om ervaringen uit te wisselen. Ook worden er technische werkzaamheden aan voertuigen verricht. Via het ‘Bedfordnieuws’ en deze website houden we u op de hoogte over de data van de komende clubtreffens.

Verder delen we informatie via deze website, en bieden we contactmogelijkheden via Facebook waar naast gezelligheid het hele jaar door ook technische ondersteuning mogelijk is.

Veel clubleden zijn eigenaar van een Bedford kampeerauto. Maar er zijn ook eigenaren van andere typen Bedfords, en er zijn leden zonder Bedford maar met interesse in deze voertuigen. Iedereen is dan ook van harte welkom om lid te worden van onze vereniging.

Het lidmaatschap van de Bedford Belangen Club kost eenmalig €10,00 inschrijfgeld, en €29,50 per kalenderjaar. Het eerste jaar wordt naar rato van het nog resterende deel berekend.

Wilt u lid worden? Klik hier voor het inschrijfformulier.