Inschrijfformulier voor nieuwe leden

Via dit formulier kunt u zich inschrijven als nieuw lid van de Bedford Belangen Club.

Persoonlijke gegevens.

*
*
*
 - 
*
*

Voertuiggegevens.

Betalingsgegevens.

Betaling gaat uitsluitend per automatische incasso. Indien u op verzenden klikt, machtigt u de Bedford Belangen Club om jaarlijks eenmalig de contributie van uw bankrekening af te schrijven.

*

BIC is niet nodig indien het een Nederlands IBAN betreft
BIC ist nur für ausländische Mitglieder.
BIC is only for foreign members.
BIC est seulement pour les membres étrangers.

Zodra uw betaling bij ons bijgeschreven is sturen wij u per post een bevestiging van uw lidmaatschap en ons welkomstpakket. Dit pakket bevat onder andere een CD met een diversiteit aan technische documentatie, workshop manuals en gebruikershandleidingen van verschillende types Bedford, zoals HA, CF, CF2, TK. Ook bevat het welkomstpakket uw lidmaatschapspas waarmee u kortingen krijgt bij diverse leveranciers.

* = verplicht veld

Door het verzenden van deze gegevens geeft u toestemming aan de Bedford Belangen Club, Postbus 499, 8070 AL, Nunspeet, Nederland, met incassant ID NL44ZZZ404826150000 om uitsluitend ten behoeve van de contributie doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Bedford Belangen Club. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Alle informatie over het lidmaatschap vindt u hier.