Inschrijfformulier voor nieuwe leden

  Via dit formulier kunt u zich inschrijven als nieuw lid van de Bedford Belangen Club.

  Persoonlijke gegevens:
  Voertuiggegevens:  Betalingsgegevens.

  Betaling gaat uitsluitend per automatische incasso. Indien u op verzenden klikt, machtigt u de Bedford Belangen Club om jaarlijks eenmalig de contributie van uw bankrekening af te schrijven.


  * Dit veld moet ingevuld worden.

  Ik meld mij hierbij aan als lid van de Bedford Belangen Club en geef toestemming voor incasso van de jaarlijkse contributie.

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het privacy beleid van de Bedford Belangen Club.

  Zodra uw betaling bij ons bijgeschreven is sturen wij u een bevestiging van uw lidmaatschap en ons welkomstpakket. Dit pakket bevat onder andere een diversiteit aan technische documentatie, workshop manuals en gebruikershandleidingen van verschillende types Bedford, dan wel de mogelijkheid tot digitale download van deze informatie. Ook bevat het welkomstpakket uw lidmaatschapspas waarmee u kortingen krijgt bij diverse leveranciers.

  Door het verzenden van deze gegevens geeft u toestemming aan de Bedford Belangen Club, Postbus 499, 8070 AL, Nunspeet, Nederland, met incassant ID NL44ZZZ404826150000 om uitsluitend ten behoeve van de contributie doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Bedford Belangen Club. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

  Verdere informatie over het lidmaatschap vindt u hier. Ons privacystatement vindt u hier.