Clubhuis op Internet

Clubhuis op Internet

ClubhuisDe Bedford Belangen Club heeft ook een clubhuis op internet!

Bedford Belangen Club volgen.

Wist je dat er gemiddeld elke week een nieuw artikel, advertentie of agendapunt op de Bedford Belangen Club website verschijnt? Om dat bij te houden kun je natuurlijk gewoon regelmatig op de website kijken, waar je onder “Laatst Gewijzigd” altijd kunt zien wat de laatste vier wijzigingen zijn op de website. Maar je bent sneller en veel mensen vinden het ook handiger als ze op Facebook daar een melding van krijgen. Bovendien loop je dan minder kans belangrijke informatie te missen!
Daarom is het nu heel eenvoudig om de Bedford Belangen Club te volgen. Klik daarvoor op de onderstaande knop, en je bent altijd op de hoogte.


Als je de Bedford Belangen Club volgt op Facebook, krijg je ook herinneringen voor belangrijke Bedford Belangen Club bijeenkomsten. Handig toch?

Met elkaar praten, (technische) vragen, enzovoort… het Clubhuis!

ClubhuisElkaar in het echte leven ontmoeten kan twee keer per jaar op een Bedford Belangen Club – Treffen. En als je wilt op treffens in Frankrijk, Duitsland, Denemarken, …
Tussen treffens door heb je echter ook de mogelijkheid met elkaar gezellig te kletsen, technische vragen te stellen, foto’s van Bedfords te plaatsen, onderdelen te koop aan te bieden of te zoeken, alles in ons Virtuele Clubhuis. Naast leden van onze eigen Bedford Belangen Club tref je hier ook Bedford liefhebbers uit andere landen aan, tot aan Australië toe! Hiervoor bestaat op Facebook de besloten Dutch Bedford Pub, en als je daar nog geen lid van bent maar wel een liefhebber van Bedford bent, kun je je meteen aanmelden!

Voor muziek en drank moet je zelf zorgen, dat dan weer wel. Voor de gezelligheid zorgen we samen!