Ledenacties

Ledenacties

Via deze pagina blijft u op de hoogte van alle acties die de Bedford Belangen Club speciaal voor haar leden organiseert. Heeft u een suggestie voor een speciale ledenactie? Neem dan gerust contact op met onze voorzitter via het contactformulier.


 

Ledenkorting bij Tweewielershop R.J.M. Stoppelenburg

Ronald Stoppelenburg is niet alleen lid van de Bedford Belangen Club, maar ook een ouderwetse fietsenmaker met liefde voor het vak. Leden van de Bedford Belangen Club krijgen op de materialen bij hem 10% korting.

Voor meer info, klik hier.

070fietsen.nl

geplaatst op 14 november 2012

 

Ledenkorting bij Brezan Automaterialen

Brezan levert hoofdzakelijk aan de vakhandel, maar door het verkooppuntnetwerk heeft Brezan ook een functie naar de consument toe. Leden van de Bedford Belangen Club kunnen op vertoon van hun clubkaart tegen gereduceerde prijzen kopen bij Brezan. Je vindt vestigingen van Brezan door heel Nederland.

Voor meer info, klik hier.
Ledenacties Brezan

geplaatst op 4 maart 2009

 

Ledenkorting bij Slager Automaterialen

Ledenacties Slager BVSlager Automaterialen is al jaren het adres voor auto-materialen, accessoires, gereedschap en equipment. Slager heeft alles voor de auto en zelfs nog een beetje meer.

U kunt in onze winkels terecht voor o.a. accessoires, stylingproducten, audio-, alarm- en navigatiesystemen, kinderstoeltjes, oliën, en onderhoudsproducten voor in- en exterieur.

Daarnaast heeft elke winkel ook een groot onderdelenmagazijn. Aan de balie zijn daarom ook technische producten zoals: uitlaten, filters, remdelen, koppelingsets, schokdempers, gereed-schappen en nog veel meer verkrijgbaar. Verder beschikt Slager over ervaren verkoopmedewerkers met kennis en ervaring, die u graag advies geven en tevens bieden zij uitstekende service.

Op vertoon van uw clubkaart kunt u tegen speciaal tarief kopen bij Slager bv.. Er zijn vestigingen in Spijkenisse, Gorinchem, Breda, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen en Zoetermeer.

Voor meer informatie over Slager bv., klik hier.

geplaatst op 4 maart 2009

 

Korting voor leden bij USN-Centuri

Ledenacties USN-CenturiLeden van de Bedford Belangen Club krijgen tot wel 50% korting op de artikelen van USN-Centuri. Het enige dat u daarvoor moet doen is bij de verkoper melden dat u van de Bedford Belangen Club bent en wat uw lidmaatschapsnummer is.

USN-Centuri is dé specialist in auto-onderdelen voor de vakhandel in de regio met 28 vestigingen door het hele land.
Je kunt er terecht voor: Uitlaten, Katalysatoren, Dieselroetfilters, Accu’s, Schokdempers, Remdelen, Stuurdelen, Hulpveren, Wiellagersets, Filters, Banden, Bougies, Bougiekabelsets, Olie, Koelvloeistof, Ruitenwisserbladen, Trekhaken en Verlichting.

Voor meer informatie ga naar www.usn-centuri.nl

geplaatst op 24 december 2008

 

Ledenactie: 15% Korting op Xado

Een beginnend geluid in versnellingsbak is vaak een teken van mechanische slijtage. Dit probleem kunt u met een behandeling XADO Revitalizant heel goed op lossen en het mechanisme kan daarna nog heel lang mee gaan. Dankzij een bijzondere technologie herstelt Revitalizant de aanwezige slijtage door een metaalkeramische laag aan te brengen op de vitale onderdelen van de versnellingsbak. Bewezen is dat door het gebruik van Xado Revitalizant de levensduur van versnellingsbak tot 2-3 keer wordt verlengd.
XADO is niet alleen toepasbaar op uw versnellingsbak, maar u kunt het gebruiken om alle verbrandingsmotoren, brandstofpompen, hydraulische systemen en tandwieloverbrengingen te repareren terwijl de mechanismen werken.

Meer weten? Klik hier.

geplaatst op 17 november 2008