Xado helpt u uw klassieker op de weg te houden.

Xado helpt u uw klassieker op de weg te houden.

Een klassieke auto is een mooi maar kwetsbaar bezit. Het is meer dan alleen maar een vervoermiddel. Voor velen is deze hobby er een die veel tijd en geld kost en er wordt met passie over gesproken. Wie een klassieker bezit, is zich tot in detail bewust van de noodzaak van voortdurend onderhoud. Zonder uitzondering worden deze auto’s gekoesterd en met veel liefde en aandacht in perfecte staat gehouden.

Xado

Xado

De bezitter van een klassieker wil niet alleen een mooi gepoetst koetswerk.
Ook technisch moet sprake zijn van een prima conditie om er veilig mee de weg op te kunnen. Vrijwel altijd is de klassieker immers een auto die naast een moderne auto wordt gebruikt en waarmee alleen pleziertochten worden gereden. Liefst storingsvrij.
Vervangen van onderdelen is lang niet altijd eenvoudig. Originele onderdelen zijn vaak moeilijk te vinden en het is noodzaak om de oorspronkelijke zo goed mogelijk te onderhouden. Voorkomen of zo lang mogelijk uitstellen van slijtage is erg belangrijk. De industrie is daarom al jaren op zoek naar een technologie die de levensduur van een auto kan verlengen en onderdelen een langere levensduur kan bieden.

Xado heeft die technologie ontwikkeld en is uniek in de wereld: Revitalizant. Een hoogwaardig synthetisch product dat beschermt tegen slijtage, en een eenmaal ingezette slijtage volledig herstelt. Het product is inmiddels in meer dan 35 landen officieel getest en in veel landen gepatenteerd. Bij de echte autoliefhebbers en in de technische wereld is het gebruik ervan steeds vaker in het standaard onderhoudspakket terug te vinden.

Xado Revitalizant wordt toegevoegd aan de olie zonder dat het van invloed is op de eigenschappen ervan. De olie vervoert het alleen naar de plaatsen waar het nodig is. Voor de activering van het product zijn namelijk hoge druk en een hoge temperatuur noodzakelijk. Die combinatie is te vinden op plaatsen waar veel wrijvingsenergie vrijkomt: in de motor en op alle bewegende onderdelen.
Xado Revitalizant reageert met alle metalen. Er ontstaat diffusie en daardoor vormt zich een metaalkeramische laag op het wrijvingsoppervlak die een geheel wordt met het metaal. Alle beschadigingen worden hersteld en er wordt een oppervlak gevormd dat 10x sterker is dan staal.

Op deze wijze kunnen de kwetsbare onderdelen van uw klassieker worden gerepareerd en geconserveerd en kan de levensduur met wel twee tot driemaal worden verlengd.
Het bespaart u uiteindelijk een lange zoektocht naar vervangende onderdelen.

Xado Revitalizant is naast gebruik voor de motor ook zeer geschikt om andere onderdelen mee te behandelen zoals de brandstofpomp, versnellingsbak en stuurbekrachtiging.
Door toevoeging van Xado Revitalizant aan de olie voorkomt u slijtage en wordt eenmaal ingezette slijtage direct hersteld.

Door gebruik van Xado Revitalizant smeervet kunnen ondermeer homokineet, kruiskoppeling en kruisstuk worden aangepakt. Beschadigingen door slijtage worden  direct hersteld en de levensduur van de onderdelen wordt aanzienlijk verlengd.
Zo helpt Xado u met langer zorgeloos plezier van uw klassieker.

Voordeel voor leden van de Bedford Belangen Club

Leden van de Bedford Belangen Club krijgen 15% korting op alle producten van XADO. Wat XADO precies is en wat het doet kunt u in het bovenstaande artikel lezen. Mocht u meer willen weten of wat er allemaal te koop is en wat de kosten zijn kunt kijken op www.xado.nl of bellen met nummer 0488-410016. Bestellingen kunnen per email (business@xado.nl) of per telefoon worden geplaatst. Om voor deze korting in aanmerking te komen dient u bij uw bestelling wel uw lidmaatschapsnummer van de Bedford Belangen Club op te geven.