Website geheel vernieuwd – 2007

Geplaatst op

Onderstaand artikel is oorspronkelijk geplaatst op 20 september 2007 op de toen vernieuwde website.

 

Website geheel vernieuwdHieronder de tekst van het oorspronkelijke artikel.

Website geheel vernieuwd

Beste Bedford vrienden,

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Bedford Belangen Club!

Wij zijn erg blij met het moderne ontwerp, de duidelijke indeling en de mogelijkheden die deze nieuwe website met zich meebrengt. Bovenal vinden we het absoluut een mooi visitekaartje voor onze vereniging.

Onze club is volop in beweging en het oog is gericht op de toekomst. De activiteiten via internet zullen de komende jaren dan ook alleen maar uitgebreid worden. Houd de site dus regelmatig in de gaten!

Indien u zelf ideeën, suggesties of kopij heeft, ontvangen wij die heel graag van u. U kunt die ten alle tijden ‘deponeren’ in onze kopijbox, rechtsboven op de site. Alvast veel dank daarvoor.

Tot slot wensen wij u veel plezier toe met de website en hopen we dat we u in de toekomst nóg beter van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.

Geplaatst op 20 september 2007 door G. Hoenen (voorzitter)

Nawoord van de webredactie:

“De activiteiten via internet zullen de komende jaren dan ook alleen maar uitgebreid worden. Houd de site dus regelmatig in de gaten!” schrijft hier de voorzitter. Hoeveel gelijk hij heeft blijkt wel uit het enorm toegenomen belang van de website. Inmiddels zijn we een facelift (in 2012) verder, en in 2014 werd opnieuw de website geheel  vernieuwd. Er is inmiddels een uitgebreid archief, zowel wat betreft informatie als ook foto’s. Gezellige verhalen en verslagen, nieuwsberichten, een actuele agenda, regelmatige updates, alle reden om de site met regelmaat te bezoeken! We wensen ieder dan ook veel genoegen op onze website!