Vrienden in het Buitenland

Geplaatst op

Vrienden in het Buitenland

Onderstaand bericht kregen we via facebook. Het is een verslag van hoe een lid van de Bedford Belangen Club met ernstige pech in Frankrijk op weg geholpen wordt door onze vrienden van de “Bedford France Association“. De schrijver, Patrick Gatti, is tevens organisator van het ons zo bekende Franse Bedfordtreffen “Bed-en-Nord“.

Bedford Gered!

Vrienden in het BuitenlandOp woensdag 23 juli 2014 neemt Jacques, een vriend van me van de Bedford Belangen Club, contact met me op omdat zijn Bedford-Hymer niet langer rijdbaar is. Hij staat op “Camping des Dunes” in Gravelines. Na onderzoek blijkt dat het wiellager links achter defect is. Jacques en zijn gezin kunnen zo niet terug naar Nederland!

De “Bedford France Association” heeft een onderdelenvoorraad, en vrijwilliger-monteur Ch’Gros kan op zaterdag de reparatie uitvoeren. Er wordt dus een afspraak gemaakt voor zaterdag 26 juli.

Na een paar uur flink sleutelen is het wiellager vervangen. JAAA, de Hymer doet het weer! Zonder verder oponthoud kunnen Jacques en zijn gezin de weg weer op.

We hopen ze weer te zien op de volgende Bed-en-Nord.

Patrick Gatti

Daarvoor heb je Vrienden in het Buitenland! Eén van de leuke dingen van het lid zijn van de Bedford Belangen Club!