Vraag en aanbod – een advertentie plaatsen

Geplaatst op

Vraag en aanbod – een advertentie plaatsen

U kunt een Te Koop of een Gevraagd advertentie laten plaatsen met betrekking tot uw Bedford. Uw advertentie wordt geplaatst op deze site en in diverse relevante Europese Bedford groepen op social media. Indien mogelijk wordt uw advertentie ook in het Bedfordnieuws geplaatst. Dit is met name afhankelijk van de verschijningsdatum van het Bedfordnieuws.

Voor leden is deze dienst geheel gratis, niet-leden betalen € 7,00 per advertentie. Voor commerciële advertenties van leden en niet-leden vragen wij eveneens een vergoeding van € 7,00 per advertentie.

Stuur uw advertentietekst en de foto’s naar webredactie@bedfordbelangenclub.nl en vermeldt hierbij uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en als u lid bent uw lidmaatschapsnummer.

LET OP: Fotobestanden a.u.b. als bijlage meesturen en niet in de advertentietekst ‘plakken’.
Als u het makkelijker vindt, of als u te veel of te grote foto’s hebt voor de e-mail, gebruik dan de upload service.

Indien u geen lid bent, kunt u de kosten (zie hierboven) overmaken op rekeningnummer   NL18 RABO 0309 8737 97    t.n.v. Bedford Belangen Club te Burdaard. Na ontvangst van uw betaling, zal uw advertentie worden geplaatst.

Elke advertentie kan na een periode van minimaal 2 maanden automatisch worden verwijderd, maar wij stellen het natuurlijk op prijs als u ons laat weten wanneer uw object is verkocht.

Vraag en aanbod - een advertentie plaatsen