Voorjaarstreffen 2015

Geplaatst op

Voorjaarstreffen 2015

Voor het voorjaarstreffen, dit jaar van 10 tot 12 april, bezoeken we het centraal in het land gelegen vakantiepark “Het Lierderholt” te Beekbergen.

Voorjaarstreffen 2015

Kamperen op de Veluwe doet u het Mooist op het Lierderholt…

Op ons vakantiepark beschikken wij over één van de mooiste kampeerterreinen van de Veluwe. Bij ons vindt u geen geasfalteerde paden, maar nog ongerepte natuur in een comfortabel jasje. Natuurlijk, betekent op het Lierderholt ook letterlijk natuurlijk. Dat wil zeggen dat onze ruime kampeerplaatsen en kampeervelden totaal zijn geïntegreerd binnen het prachtige bosgebied waarin ons park zich bevindt.

Bij ons geniet u ieder jaargetijde van de wonderlijke natuur en de vele sport, spel en horeca voorzieningen die ons vakantiepark te bieden heeft. Bij al onze kampeerplaatsen vindt u een altijd schoon en verzorgd sanitair in de buurt.

Ideale voorzieningen voor campers

Campers die vastlopen in de drassige aarde, sjouwen met volle watertanks, plaatsen ver weg bij het sanitairgebouw of op plekken waar in– en uitrijden voor een rit in de omgeving een hele uitdaging is. Kamperen met een camper is toch nét weer iets anders dan kamperen met een tent of caravan. En dat weten we bij Vakantiepark het Lierderholt.

Daarom hebben wij meer dan dertig plekken speciaal ingericht voor campers. Met een eigen sanitairgebouw, voorzien van elektra en vooraan op het park gelegen, zodat in– en uitrijden een fluitje van een cent is. Uiteraard is er ook een camperverzorgingsstation waar u uw tanks heel gemakkelijk kunt legen en vullen. Ook een chemische uitstort is aanwezig, dus ploeteren met volle tanks is niet meer nodig!

De vele geslaagde camperweekenden van de Nederlandse kampeerautoclub (NKC) en de Camperclub Nederland (CCN) bewijzen dat dit veld ook uitstekend geschikt is voor gezellige weekenden met een groep. “

Zoals jullie gewend zijn, zal het programma bekend gemaakt worden in het Bedfordnieuws. Wel kun je van tevoren alvast even de site van de camping bekijken via Vakantiepark “Het Lierderholt”.

Tevens zal dit voorjaarstreffen de jaarlijkse ledenvergadering plaats vinden. Graag tot ziens op 10, 11 en 12 april!

Vakantiepark Het Lierderholt, Spoekweg 49, 7361 TM Beekbergen