Volop aandacht in de media!

Geplaatst op

Volop aandacht in de media!

Binnengekomen bericht van de Stichting Vrijstelling Oldtimer
Vrijstelling oldtimer

We werken met man en macht aan de belangenbehartiging van de oldtimerbezitters en dat werpt zijn vruchten af. Zo waren we deze week te gast in de studio van het AUTOWEEK JOURNAAL en werden we aan de tand gevoeld door Michiel Willebrands. Klik op de afbeelding om het interview met interessante nieuwtjes te zien!

Autoweekjournaal

Blijf onze activiteiten financieel steunen, klik hier.

Het AUTOWEEK JOURNAAL gaat onder andere over het feit dat onze advocaat volgende week, op 10 december, de beroepschriften voor de vijf rechtszaken indient bij de rechtbanken en dan wordt het menens! Als we de proefprocessen winnen dan zal de oldtimerwet buiten werking treden. Dat geldt voor iedereen. Degenen die de vaststellingsovereenkomst hebben getekend en dus met onze zaak meedoen, krijgen in dat geval bovendien met terugwerkende kracht hun MRB terugbetaald.

Die vaststellingsovereenkomst hoeft u maar eenmaal per auto te ondertekenen. Het is dus niet zo – zoals een aantal van u vraagt – dat dit voor 2015 ook weer gedaan moet worden. Het is wel zaak dat u een ontvangstbevestiging heeft van de door u naar de belastingdienst opgestuurde vaststellingsovereenkomst. Als u die niet heeft dan moet u daar achteraan gaan. U hoeft evenmin opnieuw bezwaar aan te tekenen tegen de MRB-rekening voor 2015.

Toch weer politieke lobby

Meer nieuws in het AUTOWEEK JOURNAAL: we zijn net terriërs. Door voortdurend openingen te zoeken, zijn we er toch weer in geslaagd om in Den Haag de politieke lobby te hervatten. We gaan in gesprek over een alternatieve oldtimerwet die veel eenvoudiger moet en waarvan op de allereerste plaats natuurlijk de oldtimerbezitter beter wordt, maar ook de overheid (omdat het veel simpeler kan). Den Haag werkt volgend jaar een nieuwe Autobrief uit waarin sterke vereenvoudiging van de ingewikkelde autobelastingen centraal staat en daar doen wij graag aan mee!

Het AUTOWEEK JOURNAAL is trouwens buitengewoon goed ontvangen. Op FACEBOOK zijn er veel reacties te vinden en het interview wordt volop gedeeld! En wat ons betreft geldt: hoe meer likes en hoe meer het gedeeld wordt, des te beter het is!

Interview in De Telegraaf

Wat zegt u, stilzitten? Dat kunnen we niet hoor! Afgelopen weekend stond er ook nog een interview in de krant van wakker Nederland, De Telegraaf. Op onze site vindt u het terug (klik op de afbeelding).

artikelTelegraafnb

Nieuwe aanpak, meer nieuwsbrieven

Om u beter te informeren over alles wat we als team achter de schermen doen (en dat is veel) voeren we de frequentie van de nieuwsbrieven op. Over enkele dagen ontvangt u een update over alles wat met de winterregeling te maken heeft. En daarna stellen we onze kandidaten voor de vijf proefprocessen aan u voor.

In the spotlight, steun onze actie en doneer!

Ook nieuw is het feit dat we werken aan een sponsorpagina op de site en in iedere nieuwsbrief zetten we een van hen in de spotlights. Dat is nodig en terecht want veel bedrijven hebben ons vanaf het begin gesteund en we willen hen graag bedanken. Met hun hulp én uw donaties moet het mogelijk zijn om de vijf rechtszaken tot het einde toe uit te dienen. Steun ons, net zoals bijvoorbeeld Marco Hof Sportscars en Youngtimers dat doet.

Met vriendelijke groet,

Wouter van Embden,
Namens Team VrijstellingOldtimer
Doneer