Verkocht: Bedford CF250 Camper, diesel, 1979

Geplaatst op

Te laat, verkocht: Bedford CF250 Camper, diesel, 1979

Met pijn in ons hart bieden we onze mooie, goed onderhouden Bedford Camper CF 250 uit 1979 aan. In juli wegenbelasting vrij!

Betty heeft APK tot juli 2020 en verder is er veel aandacht aan haar besteed waardoor je meteen met haar op pad kunt!

– Gereviseerde 4 cilinder Opel dieselmotor (44kw / 60pk) waar minder dan 40.000 kilometer mee is gereden. Let op, de kilometerteller geeft een andere stand aan. Verbruik 1:8/1:10
– Bodem is getectyleerd
– Verder heeft ze anderhalf jaar geleden een nieuwe startaccu gekregen en een maand geleden een nieuwe huishoudaccu (150Ah)

Vorig jaar heeft Betty een grote beurt gehad bij de garage en zijn de volgende dingen gedaan:
– Achterlichten vervangen
– Remleiding ontroest en behandeld
– Stuurhuishoes gelijmd
– Luchtfilters vervangen
– Olie + filters vervangen
– Startrelais vervangen
– Bedrading van verlichting vervangen, extra lichtschakelaars gemonteerd voor dimlicht en groot licht
– Divers klein onderhoud

Na al het onderhoud zijn we er nauwelijks nog mee weggeweest, ze is dus in goede staat voor haar leeftijd!

De vorige eigenaren hebben de camper altijd goed onderhouden, onderhoudsboekjes van de afgelopen 10 jaar zijn aanwezig. Rekeningen ter inzage.

Binnenkant

Van binnen is ze lekker ruim met twee vaste slaapplaatsen in de alkoof plus twee extra slaapplaatsen te creëren door de zithoek plat te leggen.
Tijdens het rijden is er plaats voor drie personen op de voorstoelen met gordels en plaats voor extra personen in de zithoek zonder gordel (wel toegestaan). Eventueel is de douchecabine weg te halen om een extra stoel met gordel te plaatsen.
Er is een vast keukentje met twee gaspitjes en een spoelbakje met kraantje die is aangesloten op een schoon- en vuilwatertank. De koelkast werkt op gas en 240v.
Ook is er een Portapotti aanwezig, handig voor nachtelijk toiletbezoek/kamperen met kinderen/bezoek aan een stad, welke wordt weggeschoven aan de zijkant van de douchecabine. In het keukentje is een aansluitpunt voor een geiser.
Verder is er veel kastruimte en extra ruimte om handige opbergplekjes te creëren.
Betty heeft super veel ramen die bijna allemaal open kunnen. Dit maakt de camper ontzettend licht, huiselijk en gezellig. De vaste ramen hebben gordijnen, de openslaande ramen hebben een redelijk nieuw rolsysteem met een hor en lichtwering. Ook het dakraam (handige ventilatie tijdens het koken) in de keuken is vrij nieuw met eenzelfde rolsysteem. Boven het gasstel hangt ook een afzuigkapje.
Er is een werkende gaskachel met ringverwarming en thermostaat.

Buitenkant
De buitenkant hebben we vorige maand helemaal opnieuw geschilderd met Hammerite. Ook roestplekjes zijn behandeld. Op het dak zaten bevestigingspunten voor een dak drager, aangezien die lekkage gaven hebben we de gaten gedicht met polyester plamuur en afgesmeerd met vloeibaar rubber.
Er is een trap buitenom voor het bereiken van het dak. Hier is de mogelijkheid nieuwe bevestiging te installeren voor een dakkoffer.
Ook is er een fietsendrager achterop de camper waar tenminste twee volwassen fietsen op passen.
Aan de zijkant is een bevestiging voor de aanwezige simpele luifel.

Gewicht : 1860kg ledig en maximaal 2500kg

Camper afmetingen
Breedte : 207cm
Lengte : +/- 480cm
Hoogte : 270cm

Huis binnenmaten +/-
Stahoogte : 195cm
Breedte 190cm
Lente : 305cm
Bed in alkoof : 190x130cm