Oldtimerdag Alphen aan den Rijn

Geplaatst op

Oldtimerdag Alphen aan den Rijn

Oldtimerdag Alphen aan den Rijn
Beste club/vereniging van oldtimerliefhebbers,

Voor de 32ste keer organiseert Oldtimerdag Alphen aan den Rijn het grootste evenement rond oldtimers in een binnenstad. Oldtimerdag editie 2014 is op zaterdag 13 september.

Graag willen wij uw leden – individueel of als groep – uitnodigen om deel te nemen aan deze Oldtimerdag. De uiterste inschrijfdatum is 5 september.
Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website: www.oldtimerdagalphenaandenrijn.nl.

Het evenemententerrein in het Alphense Stadshart is ettelijke kilometers lang met ‘onderweg’ een aantal speciale themapleinen, veel amusement en leuke activiteiten. Het evenement begint in de ochtend met het Concours d’Elégance, een rondrit door het buitengebied en de stad. Startlocatie is Centrum Nieuwe Sloot langs de Kennedylaan in Alphen aan den Rijn. Daarna is het de hele dag feest tussen de oldtimers in de binnenstad!
In het Stadshart zijn drie grote ‘themapleinen’ ingericht. Op het Rijnplein is een Brandweerplein, op het Thorbeckeplein is een Militair plein en de Hooftstraat is een Route 66. Hier tussen staan verschillende autodealers, individuele deelnemers uit andere categorieën, museumbussen en presentaties van tweewielers, caravans en tractoren. Er zijn verschillende muziekpodia, leuke activiteiten en er is veel te doen voor kinderen. Tussen het Rijnplein en de Hooftstraat vaart een pontje over de Oude Rijn en er rijdt een treintje door de winkelstraten.

Graag zien wij zoveel mogelijk oldtimers op zaterdag 13 september in Alphen aan den Rijn!

Met vriendelijke groet,
Jaap Spaargaren
Voorzitter Rijnplein Oldtimerdag Alphen aan den Rijn