Najaarstreffen 2014

Geplaatst op

Najaarstreffen 2014

Voor het najaarstreffen, dit jaar van 12 tot 14 september, strijken we neer op een bekende plek uit het Bedford Belangen Club verleden: camping De Parel te Zeewolde.

Najaarstreffen“Camping de Parel is centraal in Nederland gelegen in de gemeente Zeewolde in de provincie Flevoland. Het is een gezellige en eenvoudige camping van vier hectare groot die is voorzien van twee moderne toiletgebouwen waardoor u nooit ver hoeft te lopen. Er zijn een kleine campingwinkel, een snackbar, een kantine en een wasserette, waardoor u van alle gemakken bent voorzien. Camping De Parel ligt in het Horsterwold en is omgeven door bossen en water. Het Horsterwold is het grootste loofbos van Europa en het is een prachtig natuurgebied waar u zich uren kunt vermaken. De gemeente Zeewolde ligt op twee kilometer van de camping. Het dorp is te voet, met de fiets en zelfs met de boot goed te bereiken. Zeewolde is een leuke jonge gemeente met een diversiteit aan winkels.

Camping de Parel beschikt over diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals:

Kantine met gelegenheid tot eten zowel binnen als op het ruime terras
Snackraam voor het afhalen van patat, snacks en ijs
Verse Broodjes en Croissants te bestellen voor het ontbijt
Kleine winkel in de Receptie voor de eventuele “Nood-boodschapjes”
Internet in de Receptie en via WiFi

Jeux des boules
Tafeltennis
Volleybal (zand)
Voetbalveld
Groot schaakspel
Biljarten
Darten
Sjoelen
Strandje met eiland
Diverse speeltoestellen over de gehele camping
Boekenhoek
Kinderboerderij”
 

Zoals jullie gewend zijn, zal het programma bekend gemaakt worden in het Bedfordnieuws. Wel kun je van tevoren alvast even de site van de camping bekijken via camping “De Parel”.

Tevens zal dit najaarstreffen de jaarlijkse ledenvergadering plaats vinden. Graag tot ziens op 12, 13 en 14 september!