Voorjaarstreffen 2017

Geplaatst op
07 - 09apr2017

Bedford Belangen Club Voorjaarstreffen

Locatie: Camping Goorzicht, Aalten

Adres: Boterdijk 3, 7122 PC Aalten

Informatie:

Kosten: en aanmelden, zie Bedfordnieuws 2017 nummer 1

Organisatie: Bedford Belangen Club

.

 

 

 

Voorjaarstreffen 2017

 

Opnieuw heeft de recreatiecommissie in de persoon van Koos Peters kans gezien een goede locatie te vinden voor ons treffen. Het voorjaarstreffen van 2017 in dit geval, dat plaats vindt van 7 tot en met 9 april. De gevonden plek is Camping Goorzicht bij Aalten, in de mooie Gelderse Achterhoek.

Welkom bij camping Goorzicht


Camping Goorzicht is een familiecamping bij de bosrijke omgeving van het natuurreservaat `het Goor`, ten noordwesten van Aalten in de Achterhoek in de provincie Gelderland.

Het park heeft een rustig karakter en u vindt er voldoende faciliteiten, zoals een kantine waar activiteiten als darten en bingo worden gehouden, een cafetaria met terras, een kinderspeeltuin, buitenzwembad met kinderbad, kinderanimatie en rondritten met de boerenwagen.

Geniet van de Achterhoekse natuur met haar groene velden, dichte bossen en weidse weilanden door middel van een heerlijke fiets- of wandeltocht. Er zijn ook veel mogelijkheden tot Nordic Walking in de omgeving. Voor een leuk uitstapje zit u ook goed op Goorzicht, een bezoekje aan Duitsland is zo gemaakt net als een leuk bezoek aan recreatieplas de Slingeplas of een van de vele andere mogelijke uitstapjes.

 

Zoals jullie gewend zijn, zal het programma bekend gemaakt worden in het Bedfordnieuws. Wel kun je van tevoren alvast even de site van de camping bekijken via de website van Camping Goorzicht. Graag tot ziens op 7, 8 en 9 april!

Camping Goorzicht, Boterdijk 3, 7122 PC Aalten, Gelderland

 

 

 

Klik hier voor de complete Bedford agenda