Najaarstreffen 2017

Geplaatst op
08 - 10sep2017
Kerkemeijer

Bedford Belangen Club Najaarstreffen

Locatie: Camping Buitencentrum Kerkemeijer

Adres: Ruurloseweg 51, 7271 RS Borculo

Informatie:

Kosten: en aanmelden, zie Bedfordnieuws 2017 nummer 3

Organisatie: Bedford Belangen Club

.

Najaarstreffen 2017

 

Koos Peters is weer druk op zoek geweest en het is gelukt, hij heeft opnieuw een goede locatie gevonden voor ons treffen. En wel het najaarstreffen van 2017 dat plaats vindt van 8 tot en met 10 september. We gaan naar Borculo, naar Camping Buitencentrum Kerkemeijer.

Kerkemeijer

De camping van Buitencentrum Kerkemeijer heeft verschillende terreinen die zijn voorzien van sanitaire voorzieningen en diverse stroomaansluitingen. Voor het gebruik van de douches en toiletten hoeft niet betaald te worden. Zowel de toiletgroep als de douches zijn in begin 2009 geheel gerenoveerd. Ook zijn de terreinen uitermate geschikt voor groepsevenementen. Hierbij kunt u denken aan caravanclubs, motorclubs, autoclubs enzovoorts.

Naast de terreinen voor tenten en caravans is er ook een groot sportveld,tennisbaan, een speelweide en een speeltuin aanwezig. Bent u minder sportief aangelegd of wilt u gewoon een avondje gezellig uit, dan is het goed toeven bij de openhaard of aan de bar.

Dankzij goed aangelegde fietspaden en een mooie, bosrijke omgeving is het de moeite waard om de Achterhoek eens lopend of per fiets te verkennen.

Hengelsportliefhebbers kunnen achter de camping hun hengel uitwerpen in de Slinge, een zeer visrijk water! Voor diegenen die liever willen zwemmen is er de "Hambroekplas", een recreatieplas die op ongeveer 2 kilometer van Buitencentrum Kerkemeijer ligt. Wellicht dat het nog wat koud is wanneer we er ons voorjaarstreffen hebben...
In Borculo zelf is het volop genieten. Borculo is een heel gezellig plaatsje waar de Berkel dwars door heen loopt. Deze plaats staat bekend om de vele musea. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld het brandweermuseum, het radiomuseum, het kristalmuseum of de lebbenbrugge.

 

 

Zoals jullie gewend zijn, zal het programma bekend gemaakt worden in het Bedfordnieuws. Wel kun je van tevoren alvast even de site van de camping bekijken via de website van Camping Buitensportcentrum Kerkemeijer. Graag tot ziens op 8, 9 en 10 september!

Camping Buitencentrum Kerkemeijer, Ruurloseweg 51, 7271 RS Borculo

 

 

 

Klik hier voor de complete Bedford agenda