Najaarstreffen 2016

Geplaatst op
02 - 04sep2016
BBC Najaarstreffen 2016

Bedford Belangen Club Najaarstreffen

Locatie: Vakantiepark Jacobus Hoeve - Stroe

Adres: Tolnegenweg 53, 3776 PV Stroe

Informatie:

Kosten: en aanmelden, zie Bedfordnieuws 2016 nummer 3

Organisatie: Bedford Belangen Club

 .

 

 

 

Najaarstreffen 2016

 

De recreatiecommissie is weer druk op zoek geweest naar een goede locatie voor het najaarstreffen 2016. Dat valt op 2, 3 en 4 september, en de gevonden plek is vakantiepark Jacobus Hoeve bij Stroe.

BBC Najaarstreffen 2016

Kamperen op Camping Jacobus Hoeve


De camping is vanzelfsprekend van alle moderne gemakken voorzien, zoals verwarmde toiletgebouwen, water & elektra, Wifi én televisie-aansluiting. Niet voor niets heeft onze camping het rapportcijfer 8,7 van de ANWB gekregen. Vanzelfsprekend zijn wij erkend lid van ANWB, ACSI, Recron en VVV.
Maar er is meer! Voor jong en oud hebben wij genoeg in petto. Denk hierbij aan leuke speelplekken, jonge dieren maar ook tal van activiteiten in het zomerseizoen. Onze unieke sporthal op de camping daagt u uit voor een potje voetbal of een andere sportieve prestatie. In de gezellige kantine kunt u terecht voor een hapje en drankje.

Wat dacht u trouwens van onze ligging? De uitgestrekte Veluwse bossen - waar zandverstuivingen en heide elkaar speels afwisselen - liggen aan uw voeten! Nóg meer vertier bieden de diverse attractieparken en steden in de buurt.

In de zomermaanden kunt u elke morgen verse broodjes en de ochtendkrant kopen. Niets is zo lekker om de dag te starten met vers brood en een krantje! U vult uw dag helemaal in naar eigen wens. Geen zin om te koken? In onze kantine kunt u terecht voor een hapje en een drankje.

 

Zoals jullie gewend zijn, zal het programma bekend gemaakt worden in het Bedfordnieuws. Wel kun je van tevoren alvast even de site van de camping bekijken via Vakantiepark Jacobus Hoeve. Graag tot ziens op 2, 3 en 4 september!

Vakantiepark Jacobus Hoeve, Tolnegenweg 53, 3776 PV Stroe, Gelderland

 

 

 

Klik hier voor de complete Bedford agenda