Jubileumtreffen 2019 – 30 jaar B.B.C. – 50 jaar Bedford CF

Geplaatst op
24 - 26mei2019
Voorjaarstreffen 2016

Jubileumtreffen 30 jaar Bedford Belangen Club en 50 jaar Bedford CF

Locatie: Campingpark ‘De Lucht’ - Renswoude

Adres: Barneveldsestraat 49, Renswoude

Kosten: en aanmelden, zie de uitnodigingsbrief die alle leden in 2019 krijgen

Organisatie: Bedford Belangen Club

 

 

Jubileumtreffen 30 jaar Bedford Belangen Club en 50 jaar Bedford CF

 

2019 is een jubileumjaar voor de Bedford Belangen Club en voor het merk Bedford. Daarom hebben we een speciaal voorjaarstreffen, met bijzondere activiteiten. Het treffen wordt gehouden op een voor de deelnemers aan het najaarstreffen 2018 bekend terrein:

Voorjaarstreffen 2016Camping De Lucht te Renswoude.

Kamperen met een groep

Kamperen met uw vrienden, de hele familie, een gezellig familieweekend, vereniging, met school kamperen, caravanclubs, motorclubs, kinderfeestjes en collega's is mogelijk op Allurepark De Lucht. U huurt een gedeelte van een kampeerveld. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het park. Zoals zwembad, speeltuin, outdoor fitness toestellen, tennisbaan en horeca. In de horeca zijn verschillende zalen beschikbaar, deze zijn te gebruiken inclusief catering.
 
Zoals jullie gewend zijn, zal het programma bekend gemaakt worden in het Bedfordnieuws. Aanmelden kan alleen via de uitnodigingsbrief die alle leden in 2019 krijgen. Wel kun je van tevoren alvast even de site van de camping bekijken via Campingpark "De Lucht". Graag tot ziens op 24, 25 en 26 mei!
 
Campingpark 'De Lucht', Barneveldsestraat 49, Renswoude

 

 

Klik hier voor de complete Bedford agenda