29e Creatieve dag Markelo

Geplaatst op
18 - 21mei2018

Creatieve dag Markelo

Locatie: Herberg De Pot, Markelo

Adres: Potdijk 9, 7475 SL Markelo

Informatie:

Kosten: geen

Het is inmiddels een bekend evenement geworden waar de Bedford Belangen Club altijd met een aantal leden en hun Bedfords aanwezig is: de Creatieve Dag van Markelo. Op maandag 21 mei 2018, 2e Pinksterdag, vindt alweer de 29e editie plaats, zoals altijd achter Herberg de Pot in Markelo.
Er is een grote rommelmarkt met een groot aantal kramen waar vele standhouders hun hobby, creativiteit en koopwaar delen, en er zijn oldtimers te bewonderen, waaronder vele tractoren. De gehele dag is er volop live muziek van onder andere zanggroep Black Pearl uit Eibergen en van het Brookduo uit Markelo. Natuurlijk zijn er voor de kinderen weer gezellige activiteiten.
Zoals elk jaar zijn ook dit jaar de Bedfords welkom. Met je Bedford is deelname gratis. Wel is er dit jaar het een en ander veranderd. De grote truckoptocht waar ook de Bedfords altijd aan deelnamen, is dit jaar afwezig. De lokatie waar de Bedfords staan is dan ook iets anders, met als belangrijkste verschil: er is geen elektra. Maar natuurlijk kun je best even zonder, toch?
Bedford Belangen Club leden zijn welkom vanaf vrijdag. Natuurlijk mag je ook op zaterdag, zondag of maandag arriveren. Zoals gezegd, deelname met je Bedford is gratis, en op maandag wordt er een lunchpakket verstrekt.

Zo spoedig mogelijk aanmelden is gewenst. Dat kan bij Cor Smit, bij wie je ook je verdere vragen over de Creatieve Dag kwijt kunt. Zijn email adres is: corsmit51@hotmail.com

 

Klik hier voor de complete Bedford agenda