24e Duitse Bedford Treffen

Geplaatst op
31mei2018
03jun2018

24e Duitse Bedford Treffen

Informatie:

Organisatie: Fam. Schüttemeyer

24e Duitse Bedford Treffen - 2018

Alle Bedfordvrienden van deze wereld zijn uitgenodigd voor het 24e Duitse Bedford Treffen, op de "Mobilcamping" in Holzminden (D). Datum: van 31 mei tot en met 3 juni 2018. De aankomst is op donderdag (Sacramentsdag), het vertrek in principe op zondag, maar u kunt natuurlijk ook langer blijven.

Duitse Bedford Treffen 2015Het treffen vindt plaats op een voormalig sportveld naast de camping, waar voor de Bedfordvrienden plaats gemaakt is zodat alle Bedfords bij elkaar kunnen staan. De douches en toiletten zijn ongeveer op 200 meter, op grondniveau en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Voor de "kleine boodschap" worden drie mobiele toiletten extra geplaatst. Aangezien de stroomvoorziening uitgevoerd wordt met verdeelkasten voor de bouw is het aan te raden een iets langere stroomkabel mee te brengen.

Het terrein ligt direct aan de rivier de Weser, met prachtige fietspaden, en het is slechts 500 meter te voet tot in de mooie dorpskern. Er is een zaterdagmarkt in het dorp, en vlak bij de camping is een grote EDEKA supermarkt, een buitenzwembad en een overdekt zwembad. Bovendien plannen we ook nog een fietstocht; wie de fiets meebrengt wordt van harte uitgenodigd mee te fietsen. Er zijn dus gevarieerde activiteiten mogelijk tijdens het treffen!

Duitse Bedford Treffen 2015De kosten bedragen €8,50 per voertuig per nacht, af te rekenen op de camping bij de campingbeheerder Wilfried Wagner. Bij hem kunnen ook broodjes besteld worden. Daarnaast is er een aan Wilfried Schüttemeyer af te dragen eenmalige bijdrage van €25 per voertuig voor de stroomvoorziening, toiletten, tent, enzovoort. Dat is alles inclusief ongeacht het aantal personen, honden enzovoort. De uitzondering is dat voor warm water 10 cent voor 10 liter water wordt berekend, en 50 cent voor het douchen.

Het verloop van het treffen is zoals in de voorbije jaren, met vrijdagavond en zaterdagavond een gemoedelijke ontmoeting in de tent met muziek en enig onthaal. Belangrijk: dit jaar zullen we het met de bierwagen moeten doen, het worstenstalletje zal er niet zijn.

Registratie is niet noodzakelijk, maar is zeker wel wenselijk voor de organisatie. Opmerkingen en suggesties zijn welkom!!! Contact via e-mail info@bedford-blitz.de of tel. 0049-5452-9359185 of fax. 0049-5452-9359188 Holzminden Meer over de camping kan gevonden worden op www.mobilcamping.de Voor foto's van vorige treffens, zie www.bedford-blitz.de, en kijk onder "Unsere bisherigen Treffen"
Om milieuredenen wordt u verzocht geen grote reparaties te verrichten op het terrein.

Met vriendelijke groet en hopelijk goed weer, uw Wilfried Schüttemeyer  

Precieze adres: Mobilcamping Holzminden, Stahler Ufer 16, 37603 Holzminden BRD Coördinaten: 51° 49' 40 N 9° 26'22 E

 

Klik hier voor de complete Bedford agenda