Even voorstellen: Nieuwe secretaris

Geplaatst op

Even voorstellen: Nieuwe secretaris

Hallo Bedfordvrienden,

Cees en Marleen van Loenhout

Cees en Marleen van Loenhout

Bij deze wil ik mij even aan iedereen voorstellen,voor zover dat nog nodig is, omdat ik mij beschikbaar heb gesteld als secretaris (ad interim) van de Bedford Belangen Club.
Mijn naam is Cees van Loenhout, ben 54 jaar oud en werkzaam als chauffeur bij een bedrijf in Bergen op Zoom, al bijna 25 jaar. Verder ben ik getrouwd met Marleen en  wij hebben een zoon. Marleen is werkzaam in de zorg en onze zoon in de logistiek.
De reden dat ik mij beschikbaar heb gesteld als secretaris is, dat ik de Bedford Belangen Club een warm hart toedraag sinds ik daar lid van ben geworden. Dat is nu ruim 3 jaar geleden. U zult misschien denken, waarom niet voor de ledenvergadering? Wel, ik zat met nog wat vragen, over de bestuursvergaderingen, bv. Wanneer vinden die plaats? In verband met mijn werk, heb ik niet altijd de mogelijkheid om ergens in het land vergaderingen bij te wonen. Na een goed gesprek met de voorzitter, na de voorjaarsmeeting, heb ik besloten om mij alsnog kandidaat te stellen voor de functie. Verder heeft de penningmeester, Rein de Vries, mij verder over de streep getrokken tijdens het Denemarkenweekend. Daar hebben we nog uitgebreid hierover gesproken.
Ik hoop dat ik positief iets kan bijdragen aan de club en dat ik het nog lang mag doen.
Tot ziens op de najaarsmeeting.

Cees van Loenhout