Een kijkje achter de schermen

Geplaatst op

Een kijkje achter de schermen

Er wordt weleens gevraagd hoe dat er nu uitziet, achter de schermen van de website van de vereniging ‘Bedford Belangen Club’, de Nederlandse Bedford Club, sinds 1989.

Die vraag is best voorstelbaar, want er gebeurt een boel voor en achter de schermen van de website van de vereniging ‘Bedford Belangen Club’, de Nederlandse Bedford Club, sinds 1989. En dat mag ook wel voor een club met zo’n roemrijke historie. Natuurlijk is het niet zo dat we meteen al een website hadden; bijna niemand kende de term internet dat – net als de vereniging ‘Bedford Belangen Club’, de Nederlandse Bedford Club, sinds 1989 – in de jaren ’90 een enorme opmars zou maken. Het zou nog tot eind 1999 duren voor ook de vereniging ‘Bedford Belangen Club’, de Nederlandse Bedford Club, sinds 1989, over een eigen website zou beschikken. Sindsdien zijn we een lange weg gegaan, waardoor we nu een website hebben waar we als vereniging ‘Bedford Belangen Club’, de Nederlandse Bedford Club, sinds 1989, best wel trots op zijn.

Welnu, speciaal voor alle nieuwsgierigen willen we een indruk geven hoe de website van de vereniging ‘Bedford Belangen Club’, de Nederlandse Bedford Club, sinds 1989, er aan de achterkant uitziet. Daarom bij deze een foto van de achterkant van de website van de vereniging ‘Bedford Belangen Club’, de Nederlandse Bedford Club, sinds 1989.

De webredactie hoopt dat alle vragenstellers hier wat aan hebben en wenst alle leden(*) een prettige vakantie! De webredactie van de website van de vereniging ‘Bedford Belangen Club’, de Nederlandse Bedford Club, sinds 1989, is daar in ieder geval wel aan toe. Best wel. Nogal. Eigenlijk.

Klik op de foto om een kijkje achter de schermen te nemen:

Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

(*) van de vereniging ‘Bedford Belangen Club’, de Nederlandse Bedford Club, sinds 1989.