Duitse Bedford Treffen 2015

Geplaatst op

21e Duitse Bedford Treffen – 2015

Uitnodiging

Hierbij wil ik alle Bedfordvrienden van deze wereld uitnodigen voor het Duitse Bedford Treffen van dit jaar op de “Mobilcamping” in Holzminden (D). Het is het 21e treffen van de Bedfordvrienden, en de derde keer in Holzminden.
Datum: van 4 tot en met 7 juni 2015. De aankomst is op donderdag (Sacramentsdag), het vertrek in principe op zondag, maar u kunt natuurlijk ook langer blijven.

Duitse Bedford Treffen 2015Het treffen vindt plaats op een voormalige sportveld naast de camping, waar voor de Bedfordvrienden plaats gemaakt is zodat alle Bedfords bij elkaar kunnen staan. De douches en toiletten zijn ongeveer op 200 meter, op grondniveau en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Voor de “kleine boodschap” worden drie mobiele toiletten extra geplaatst.
Aangezien de stroomvoorziening uitgevoerd wordt met verdeelkasten voor de bouw is het aan te raden een iets langere elektriciteitskabel mee te brengen.
Het terrein ligt direct aan de rivier de Weser, met prachtige fietspaden, en het is slechts 500 meter te voet tot in de mooie dorpskern. Er is een zaterdagmarkt in het dorp, en vlak bij de camping is een grote EDEKA supermarkt, een buitenzwembad en een overdekt zwembad. Verder is er in het weekend een Wijnfeest in het dorp. Bovendien plannen we ook nog een fietstocht; wie de fiets meebrengt wordt van harte uitgenodigd mee te fietsen. Er zijn dus gevarieerde activiteiten mogelijk tijdens het treffen!

Duitse Bedford Treffen 2015De prijzen voor het treffen zijn als volgt: de prijs per voertuig per overnachting bedraagt €7,50 (speciale aanbieding), en moet voldaan worden op de camping bij de campingbeheerder, Wilfried Wagner. Bij hem kunt u ook broodjes bestellen. Daarbovenop komt een eenmalig vast bedrag dat u bij mij moet voldoen van €25,= per camper voor stroom, toiletten, tent, enzovoort. Dit is ongeacht het aantal inzittenden, honden, of noem maar op. Daarmee zijn alle kosten gedekt, met als enige uitzondering: bij het watervulpunt wordt 10 cent per 10 liter water gerekend.

Het verloop zal vergelijkbaar zijn met vorig jaar. Op vrijdag- en zaterdagavond een gezellig bijeenkomen in de tent met muziek en entertainment. Eventueel ook een gezamenlijk ontbijt op zaterdagochtend, wanneer daar voldoende belangstelling voor is. Nadere informatie wordt verstrekt bij aankomst.

Registratie is niet noodzakelijk, maar is zeker wel wenselijk voor de organisatie.
Opmerkingen en suggesties zijn welkom!!!
Contact via e-mail info@bedford-blitz.de of tel. 0049-5452-9359185 of fax. 0049-5452-9359188

Holzminden
Meer over de camping kan gevonden worden op www.mobilcamping.de
Voor foto’s van vorige treffens, zie www.bedford-blitz.de, en kijk onder “Unsere bisherigen Treffen”

Om milieuredenen wordt u verzocht geen grote reparaties te verrichten op het terrein.

Met vriendelijke groet en hopelijk goed weer, uw Wilfried Schüttemeyer

 

Precieze adres: Mobilcamping Holzminden, Stahler Ufer 16, 37603 Holzminden BRD
Coördinaten: 51° 49′ 40 N 9° 26’22 E

Als u wilt dat ik onderdelen meebreng naar het treffen, bijvoorbeeld uitlaatdelen of ramen, belt u dan op tijd daar ik de 2e juni vertrek naar het treffen.

DANK U.

Zie hier voor een fotoverslag van het Duitse Bedford Treffen 2014 (Holzminden)
Zie hier voor een fotoverslag van het Duitse Bedford Treffen 2013 (Holzminden)
Zie hier voor een fotoverslag van het Duitse Bedford Treffen 2011 (Attendorn)