Deens Bedfordtreffen 2014

Geplaatst op

Deens Bedfordtreffen 2014  van 8 t/m 10 augustus

door: Gerrit Sijpheer

(Opmerking van de web redactie: de Deense organisatie ondervindt problemen met hun website. Zie daarom hun facebookpagina: Made In Great Britain – Classic Motor Show – Denemarken.)

 

Doordat wij dit jaar niet in staat waren om het Bedfordtreffen bij onze vrienden Lasse en Lone Nystrom in  Denemarken bij te wonen zijn wij pas in juni aan onze jaarlijkse tochtje naar het Deense begonnen. Nadat we wat familie en mijn beeldhouwvriend Paul Cederdorff in Holstebro hadden bezocht hebben wij een goede week, op het voor ons inmiddels vertrouwde Lundo, doorgebracht.Deens Bedfordtreffen 2014

Uiteraard hebben we de activiteiten voor het komende jaar besproken en ook de treffens van de afgelopen jaren nog eens de revue laten passeren. We kwamen al met al tot de conclusie dat de Nederlandse deelname aan hun activiteiten afgenomen was. Wellicht doordat wij vanuit Nederland toch wel een behoorlijk stuk moeten rijden en met deze benzineprijzen is dat al een aardige aanslag op het budget en er is voor velen niet zo heel veel nieuws meer ontdekken als je alleen voor het treffen daar naar toe gaat.

Made in Great BritainLasse en Lone wilden wel eens wat anders proberen en we kwamen op het idee om het treffen voor volgend jaar op een camping te gaan doen. Het zal geen specifiek Bedford treffen zijn maar een “Made in Great Britain” treffen. In de vissersplaats Virksund is een conferentiegebouw met een groot stuk grond erbij. Men is hier begonnen met het runnen van een camping. Wij zijn er samen naar toe gereden en hebben een en ander besproken en gezien. Het is een schitterende locatie met heel veel ruimte en overdekte eet en verblijfplekken. Een groot conferentiegebouw met 350 bedden, dus overnachtingsmogelijkheden voor de Vauxhalldeelnemers te over. Vlakbij is een grote plek met standplaatsen voor campinggasten, voorzien van elektra aansluitingen en met een schitterend uitzicht over de baai en het op 2 kilometer afstand gelegen Virksund. Verder is hier een goed winkelbestand en supermarkt. Op de camping is ook van alles verkrijgbaar.

Het Deens Bedfordtreffen 2014 wordt gehouden van 08 -10 augustus 2014. Ook dit is een probeersel om te kijken of dit meer deelnemers trekt. Deelnemers van de BBC kunnen een aanbetaling van € 50,00 via mij doen. Deze zal dan in Denemarken verrekend worden.

In het gesprek met de campingeigenaren hebben we afgesproken dat zij voor ons speciale prijzen zullen hanteren, dat lijkt mij okay.

Nadere inlichtingen of opgave voor het Deens Bedfordtreffen 2014: bel met Gerrit Sijpheer, 072-5895904.