Bedfordweekend in Boekel, Noord Brabant.

Geplaatst op

Bedfordweekend in Boekel, Noord Brabant.

Donderdag 12 september 2013

Wij kwamen op donderdag na enige omwegen (wegens wegafsluiting) aan bij de camping “Boekels Ven”. Bij de ingang naar de camping konden we er niet door, er stond namelijk een grote dieplader met keet in de weg. Na een half uur wachten kon ik eindelijk door de ingangspoort de camping oprijden en daar stond een ontvangst commissie in de personen van Koos Peters en Kees van Nispen die voor mij uit fietsten (nog net zonder zwaailicht) om mij naar mijn plaats te verwijzen boven op de heuvel waar ik naar enig gehannes terecht kwam.

De begroetingen met de al aanwezigen nam echt enige tijd in beslag. Toen alles geregeld was werd er natuurlijk veel gepraat en rond gewandeld. Yvonne Peters had het idee kreeg om te proberen of de chinees eten wilde brengen. Dat lukte dus en nadat het eten was bezorgd werd dit aan de vijver gezamenlijk opgegeten, dat was erg gezellig.

Bedfordweekend in Boekel

Koos Peters aan de wandel

Vrijdag was Janny de Vrede jarig, dus koffie met gebak. Langzaam kwamen er steeds meer campers aan die kris kras door elkaar tussen de bomen gingen staan. Dus weer begroetingen en natuurlijk hééél vééél praten, koffiedrinken en vooral lachen bij Koos en Yvonne Peters om de moppen van Koos die niet geschikt voor herhaling zijn.

Om 20.00 uur was dan de vergadering over het lidmaatschap van de FEHAC. De uitleg van de voorzitter was duidelijk. Hij vertelde dat het bestuur het niet meer zag zitten om langer te betalen aan die club die alleen maar voor de dure oldtimers die op benzine rijden te lobbyen in Den Haag en niets doet voor campers. Er kwam een discussie op gang die eindigde in het besluit om het lidmaatschap op te zeggen.
Gezellig onder elkaar de loten verkopen en mooie prijzen winnen voor degenen die de goede nummers hadden gekocht (vooral Pieter Happel en Rolf Stellingwerf gingen stralend naar de camper terug).
Welterusten!!

Bedfordweekend in Boekel

Uitleg van de voorzitter

De zaterdag begon erg nat, dus de rommelmarkt werd niet zo’n succes. Er waren maar een paar kraampjes opgezet. Maar het vrouwenuurtje werd goed bezocht, er werd veel gelachen en koffie, thee en cake verorberd.
De avond begon met de verloting van de manden 3 stuks maar liefs en dus 3 gelukkige winnaars, vooral onze Haagse vriendin ging uit haar dak en danste over de vloer, daarna was het dansen geblazen met de muziek van onze eigen DJ Bo. GEZELLIG!!!!!!!!!!!! Daarna maar weer naar bed, Welterusten!!

Zondagmorgens was er het sluitingswoord van de voorzitter en de bekendmaking van de winnaar van de puzzel en de volgende locatie van ons clubtreffen. De winnaars waren Twan en Tini Duijkers die het clubvaantje in ontvangst mochten nemen. De plek van het voorjaarstreffen is camping “de Heldense Bossen” in Helden/Panningen in Limburg!!! Mijn land. Tot slot mocht ik nog “de Pen” doorgeven aan het volgende slachtoffer. Hiervoor had ik Jan Steen uitgezocht en wij wensen hem dan ook veel succes.

Het was een erg gezellig weekend waaraan 49 campers deelnamen.

Tot volgend jaar, groeten Ben en Ank Dokter .

Klik hier voor een fotoverslag van dit Bedford treffen