BedfordHouse

Geplaatst op

BedfordHouse

Bedfordhouse - Jan van Geffen

Jan van Geffen achter het stuur van een van de door hem gerestaureerde wagens.

Velen denken bij “BedfordHouse” direct aan Jan van Geffen, jarenlang een icoon op het gebied van Bedford vrachtwagens. Op zijn site “BedfordHouse” stond het nodige over de door hem gerestaureerde Bedford trucks, en over enkele andere klassieke vrachtwagens die door hem gerestaureerd zijn. Bij Jan kon je altijd terecht voor Bedford vrachtwagen onderdelen, en voor raad en daad. Zijn overlijden op 70-jarige leeftijd kwam in juli 2015 voor Bedford liefhebbers dan ook als een schok.

 

 

Bedfordhouse - Jan van Geffen

De laatste reis, natuurlijk met een door Jan gerestaureerde Bedford.

Jan maakte zijn laatste reis met de Bedford TMEBV die hij zelf gerestaureerd had. Achter het stuur zijn zoon Ad, met naast hem de kleinkinderen van Jan. Hun namen zijn indertijd door Jan op de lichtbak boven de cabine van deze Bedford geschilderd: Merlijn, Sarah en Casper.

 

Met zijn overlijden, hield ook zijn website op te bestaan. Met medewerking van de familie Van Geffen hebben we de informatie van de BedfordHouse bladzijden op onze site overgenomen. Een eerbetoon aan Jan. Maar ook om de herinnering in stand te houden, waar hij als Bedford man zo mee bezig was.

Klik hier of op de onderstaande foto, om naar het overzicht van de Bedfords van Jan van Geffen te gaan.

bedfordvisitekaartje afbeelding