Bedford in Mascotte reclame

Geplaatst op

Bedford in Mascotte reclame

Bedford in Mascotte reclame

Bedford van Peter van Dijk in Mascotte commercial

Een Bedford op TV, dat zie je eigenlijk alleen nog als je een Engelse serie bekijkt die in de jaren ’50 of ’60 speelt. Zoiets als Foyle’s War waarin soms militaire Bedfords uit de tweede wereldoorlog te zien zijn, of wat Bedfords betreft beter nog Inspector George Gently. In de laatste serie zie je nogal eens een Bedford CA in politiekleuren figureren. Leuk om te zien, en mooi dat zulk erfgoed bewaard wordt zodat dit soort films en series gemaakt kunnen worden.
In de gelederen van onze onvolprezen Bedford Belangen Club hebben we sinds 2009 ook een heuse TV filmster. Een Bedford van Peter van Dijk is door Mascotte (u weet wel, van die vloeitjes voor de shag en zo) in een reclame gebruikt. Wij vinden het een leuke reclame, en bovendien, wanneer zie je nu nog in een commercial een Bedford optreden? Daarom hebben we die reclame op Youtube gezet, zodat ieder er naar kan kijken wanneer hij maar wil. Klik op spelen en zie…  Gelukkig voor Peter en zijn gezin heeft hij wat beters dan hier wordt getoond, als hij op de clubtreffens komt of met de camper op reis gaat.
Maar wanneer komt er een Nederlands filmpje met een mooie Bedford? Zulk mooi spul moet toch gezien worden? Enfin, nu eerst maar de commercial “Bedford in Mascotte reclame” uit 2009.

Klik hier om de reclamefilm op Youtube te bekijken

 P.S. Peter, had je je Bedford niet eerst kunnen wassen? …