Bedford CF Car Parts Hensen Holland

Geplaatst op

Van Dennis Hensen, eigenaar van Garage Hensen IJmuiden, kregen we het volgende bericht.

Een klein jaar geleden heb ik mij op de reparatie van de Bedford gestort toen daar via de club vraag naar was. Ik heb reeds meerdere eigenaren kunnen helpen hun Bedford rijdend te houden. En ik, op mijn beurt, werd geholpen aan de nodige onderdelen van de in de club bekende adressen. Eén van deze adressen is noodgedwongen gestopt, en ik heb zo als dat gaat de onderdelenvoorraad overgenomen.

Daarmee ben ik vanaf nu ook een leverancier van Bedford onderdelen geworden, en ik doe dit onder de naam “Bedford CF Car Parts Hensen Holland”.

Garage Dennis Hensen, Visseringstraat 8 / Roldeur nr 4, IJmuiden

Telefoon 06 177 44 521

Met vriendelijke groeten, Dennis Hensen