Te laat, er valt niets meer af te halen: Bedford CF PickUp 1971

Geplaatst op

Afhalen: Bedford CF PickUp 1971

Te laat: deze Bedford heeft inmiddels een nieuwe eigenaar!

Beste Bedfordliefhebbers,

Ik heb hier een Bedford CF uit 1971 staan waar ik aan ben begonnen maar ik heb er geen tijd meer voor. Wie interesse heeft mag hem bij me weg halen.

Het is een CF Pick Up met een nieuwe laadbak met nieuw hout. Ik heb er 2 extra deuren bij met de ramen er nog in, en 2 nieuwe voorspatborden van polyester. De bank en de stoel zitten er niet meer bij; die heb ik weggebracht om te laten bekleden en nooit meer terug gekregen omdat het bedrijf niet meer bestaat. De uitlaat hebben ze gejat. De auto staat in IJmuiden. Ik wil er graag van af want bij mij komt hij toch niet af, en nu moet ik telkens de schorsing betalen. Ik hoop dat ik er iemand blij mee kan maken die wel de tijd heeft, of eventueel voor onderdelen kan gebruiken.

Erik

Afhalen: Bedford CF PickUp 1971

Foto van een willekeurige Bedford CF Pickup. Dit is niet de aangeboden CF!