Duitse Bedford Treffen 2014

Geplaatst op

20e Duitse Bedford treffen – 2014

Uitnodiging

Hierbij wil ik alle Bedfordvrienden van deze wereld uitnodigen voor het Duitse Bedford Treffen van dit jaar op de “Mobilcamping” in Holzminden (D). Het is het 20e treffen van de Bedfordvrienden, en de tweede keer in Holzminden.
Datum: van 19 tot en met 22 juni 2014. De aankomst is op donderdag (Sacramentsdag), het vertrek in principe op zondag, maar u kunt natuurlijk ook langer blijven.

Duitse Bedford TreffenHet treffen vindt plaats op een voormalige sportveld naast de camping, waar voor de Bedfordvrienden plaats gemaakt is zodat alle Bedfords bij elkaar kunnen staan. De douches en toiletten zijn ongeveer op 200 meter, op grondniveau en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Voor de “kleine boodschap” worden drie mobiele toiletten extra geplaatst.
Aangezien de stroomvoorziening plaats vindt met verdeelkasten voor de bouw is het aan te raden een iets langere elektriciteitskabel mee te brengen.
Het terrein ligt direct aan de rivier de Weser, met prachtige fietspaden, en het is slechts 500 meter te voet tot in de mooie dorpskern. Er is een zaterdagmarkt in het dorp, en vlak bij de camping is een grote EDEKA supermarkt, een buitenzwembad en een overdekt zwembad. Dat geeft veel mogelijkheden tot variatie tijdens het treffen.

Duitse Bedford TreffenDe prijzen voor het treffen zijn als volgt: de prijs per voertuig per overnachting zal circa €15 bedragen, dat is €45 voor het gehele treffen van donderdag tot zondag. Dat zijn alle kampeerkosten, ongeacht het aantal inzittenden, honden, of noem maar op. Enige uitzondering: bij het watervulpunt wordt 10 cent per 10 liter water gerekend.
Dit jaar moeten we zelf zorgen en betalen voor elektriciteit, de grote tent en de stoelen. Daarom vindt de deelnemersregistratie en de betaling plaats bij aankomst bij mij in mijn camper.
Omdat ik nog niet precies weet wat de kosten zullen zijn kan de prijs nog een beetje variëren. Dat zal met name aan de stroomkosten liggen, ik hoop dat het nog wat voordeliger wordt.

Het verloop zal vergelijkbaar zijn met vorig jaar. Op vrijdag- en zaterdagavond een gezellig bijeenkomen in de tent met muziek en entertainment. Eventueel ook een gezamenlijk ontbijt op zaterdagochtend, wanneer daar voldoende belangstelling voor is. Nadere informatie wordt verstrekt bij aankomst.

Registratie is niet noodzakelijk, maar is zeker wel wenselijk voor de organisatie.
Opmerkingen en suggesties zijn welkom!!!
Contact via e-mail info@bedford-blitz.de of tel. 0049-5452-9359185 of fax. 0049-5452-9359188

Holzminden
Meer over de camping kan gevonden worden op www.mobilcamping.de
Voor foto’s van vorige treffens, zie www.bedford-blitz.de, en kijk onder “Unsere bisherigen Treffen”

Om milieuredenen wordt u verzocht geen grote reparaties te verrichten op het terrein.

Met vriendelijke groet en hopelijk goed weer, uw Wilfried Schüttemeyer

 

Precieze adres: Mobilcamping Holzminden, Stahler Ufer 16, 37603 Holzminden BRD
Coördinaten: 51° 49′ 40 N 9° 26’22 E

Als u wilt dat ik onderdelen meebreng naar het treffen, bijvoorbeeld uitlaatdelen of ramen, belt u dan op tijd daar ik de 17e juni vertrek naar het treffen.

DANK U.

Zie hier voor een fotoverslag van het Duitse Bedford Treffen 2013 (Holzminden)
Zie hier voor een fotoverslag van het Duitse Bedford Treffen 2011 (Attendorn)